Sfeercommissie


De Sfeercommissie
De Sfeercommissie bestaat op dit moment uit 8 leden en een groot aantal sub-leden. De leden bedenken de activiteiten,zorgen voor de ontwikkeling en uitvoering ervan en brengen verslag richting het hoofdbestuur van VV Tholense Boys. De sub-leden zijn diegene die geen vergaderingen bijwonen en beslissingen nemen, maar zij zijn degene die allerlei hand -en spandiensten verrichten om onze activiteiten tot een goed einde te brengen.

Wat doen wij?
Tijdens het gehele seizoen organiseren we activiteiten voor zowel jong als oud. De pupillen en smurfen, hebben minimaal 2 per jaar een activiteit, de junioren hebben 1 activiteit. Dit komt omdat hun activiteit qua kosten hoger ligt als bij de smurfen en pupillen. De senioren hebben 2 activiteiten. Verder zijn er voor de gehele vereniging vaste activiteiten waaronder, de mosselavond, nieuwjaarsreceptie, carnavalszaterdag en de clubkampioenschappen.

Financiën
Onze activiteiten worden bekostigd, met het verkopen van uitslagenkaartjes, een verloting tijdens thuiswedstrijden van ons eerste elftal en de opbrengst van deelname aan de jeugdlotto. Verder verkoopt onze jeugd al jaren loten voor de grote clubactie.

Foto’s
De foto’s van de activiteiten zijn te vinden op www.sfeercommissie.nl


Op de foto van links naar recht: Jeanine Schot, Jannie Stokkers, Bianca Kuhn, José Stokkers, Monique Geuze, Ellen Polsema, Gea Nieuwkoop en Ria Kleppe.

Leden

Jeanine Schot-Aarnoudse
Janny Stokkers-Oosdijk
Bianca Audenaerd
Gea Nieuwkoop
Ellen Broos
Ria Kleppe
José Stokkers
Monique Geuze
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
Er zijn geen documenten aanwezig in deze map.
Terug naar boven