Nieuws

Copain Kortland: "Blij met een punt"

06 maart 2015
www.tholenseboys.nl
"Drie punten in Terneuzen is momenteel niet realistisch. Als Tholense Boys zijn we blij met ieder punt." De mannen van Copain Kortland, één van de drie interim-trainers van onze club, bezoeken zaterdag Terneuzense Boys.

De geel-zwarten zijn met twee nederlagen begonnen aan de tweede seizoenshelft. "We zitten midden in een proces," reageert Kortland. "Na een moeilijke eerste seizoenshelft hadden we tegen De Meeuwen niets in te brengen. Maar afgelopen zaterdag (tegen Zaamslag, red.) zal ik al progressie qua instelling. Er was meer bereidwilligheid om tot het uiterste te gaan. Helaas hebben we dat niet 90 minuten volgehouden."

De Tholenaren ontmoeten met Terneuzense Boys een de ploeg uit het linkerrijtje. In de afgelopen twee wedstrijden verwerkte de ploeg uit Terneuzen maar liefst 9 (!) tegentreffers. Met een 5-0 nederlaag in Oostkapelle en 4-2 verlies bij GPC Vlissingen is de tegenstander van zaterdag aan een uiterst zwakke reeks bezig. Kortland maakt zich geen illusies. "Terneuzense Boys is gewoon een hele goede ploeg. Ja, ze zijn wat minder uit de winterstop gekomen. Ze hebben hier en daar te maken gehad met blessures en schorsingen. Het is niet de vraag of, maar wanneer ze weer gaan winnen. Tegelijkertijd toont hun serie aan dat er iets te halen is."

"Ik kan nu stoer roepen dat we in Terneuzen voor de 3 punten moeten gaan. Maar dat is niet realistisch. Laten we als Tholense Boys blij zijn met ieder punt op dit moment. Dat zou een enorme oppepper voor de groep zijn."

De aftrap vindt zaterdag om 14.30 uur plaats.


 
www.tholenseboys.nl
"De wil om echt te willen winnen moet nog beter. Daarvan zijn de spelers zich zelf ook bewust." Dit zegt Jan Groenewegen, één van de… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Op donderdag 25 september haalt Tholense Boys VE1 een zwaar bevochten punt binnen tegen Halsteren. Bekijk hier het filmverslag van deze… Meer >
 
Terug naar boven