Nieuws

Even voorstellen: Dave den Boef

06 augustus 2015
www.tholenseboys.nl
Dave den Boef is de man die dit seizoen in Tholen voor de doelpunten moet zorgen. We stellen de nieuwe spits, afkomstig van VVC '68, aan jullie voor. Op basis van gevoel kiest Dave voor een nieuwe uitdaging. "Ik ben de club dankbaar voor de kans die ik van Tholense Boys krijg."

Waarom kies je voor een avontuur bij Tholense Boys?
"Bij VVC '68 had ik het niet meer naar m'n zin, omdat ik geen klik had met de spelersgroep. Bovendien heb ik vroeger in Tholen op school gezeten bij een aantal ploeggenoten. Via onder andere Werner Marsman, Koen Nieuwkoop en Dani Gladdines ben ik met Tholense Boys in contact gekomen. Verder was trainer Erwin de Nijs mijn trainer in de D-jeugd van RBC. Zijn komst was een belangrijke reden om voor deze nieuwe uitdaging te kiezen."

Hoe kijk je terug op je tijd in Halsteren?
"Ik ben begonnen bij Halsteren. Pas tijdens het vorige seizoen maakte ik de overstap naar VVC '68. Vanuit het tweede elftal heb ik de overstap gemaakt naar het eerste van de club. We hebben tot het bittere eind gestreden tegen degradatie. Stiekem vind ik het wel lekker om dit seizoen in een team te spelen dat op de ranglijst naar boven kan kijken."

Hoe bevalt het tot nu toe om deel uit te maken van Tholense Boys?
"Erg leuk. Ik heb nu al gezien dat ons team bestaat uit gasten die goed kunnen voetballen en verstand hebben van het spelletje. Trainer De Nijs haalt door zijn duidelijkheid en inzicht het beste uit de spelers. Ook merk ik dat iedereen gemotiveerd is, omdat we bovenin mee willen draaien. Ja, ik durf te zeggen dat we voor het kampioenschap kunnen gaan."

Vorig seizoen misten veel Tholenaren een échte spits. Er ligt nogal wat druk op je schouders...
"Laat de druk maar komen! Dan kan ik laten zien wat ik kan. Ik denk dat de derde klasse voor mij op dit moment het ideale niveau is om het te laten zien. Vorig jaar heb ik een eersteklasser afgewezen. Ik wil natuurlijk zo hoog mogelijk spelen en het beste uit mezelf halen, maar eerst moet ik dat op dit niveau aantonen."

Woonplaats: Halsteren
Leeftijd: 20
Positie op het veld: Spits
Vorige clubs: RBC, Halsteren, VVC '68
Favoriete club: Feyenoord
Opleiding: Detailhandel (2e jaar)
Bijbaan: Werkzaam bij een frietfabriek in Bergen op Zoom

 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een spannende wedstrijd in Dordrecht die eindigde in opnieuw een penaltyserie heeft Tholense Boys zich op beheerste wijze verzekerd… Meer >
 
Nog maar één wedstrijd en dan is het seizoen hoe dan ook afgelopen. Zaterdag speelt ons eerste elftal namelijk de finale in de… Meer >
 

Voetbaldames gezocht

22 mei 2018
  Wij zijn op zoek naar je ter versterking van ons damesvoetbal elftal   Tholense Boys en WHS werken samen op het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven