Nieuws

Even voorstellen: Raymond ten Voorden

11 augustus 2015
www.tholenseboys.nl
Na het faillissement van RBC leek de voetbaldroom van Raymond ten Voorden als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Inmiddels heeft hij een succesvolle periode bij MOC '17 achter de rug. De middenvelder kiest voor een nieuw avontuur bij de club waar het voor hem allemaal begon.

Je bent in de jeugd van Tholense Boys begonnen met voetbal. Hoe is je carrière daarna verlopen?
"Dat klopt. Ik ben in de smurfen van Tholense Boys begonnen. Vervolgens ben ik vanuit de E3 van Tholense Boys naar RBC gegaan. Die keuze maakte ik destijds om profvoetballer te worden. Toen RBC failliet ging, had ik opeens geen club meer. Vervolgens ging ik weer terug naar Tholen. Later werd ik benaderd door een trainer van MOC '17. Met deze club ben ik twee keer kampioen geworden in de Hoofdklasse en 4e divisie en zijn we ook nog een keer gepromoveerd via de nacompetitie. In mijn tweede jaar bij MOC, als 1e jaars A-junior, speelde ik regelmatig (in de basis) mijn wedstrijden in MOC 1."

"De komst van trainer Erwin de Nijs en de vele bekenden in het eerste elftal van Tholense Boys waren voor mij aanleiding om terug te keren naar Tholen."

De afgelopen weken heb je niet mee kunnen trainen met team...
"Tijdens een zomeravond toernooitje ging het mis. Ik rende vooruit maar schrok, omdat onze keeper zo dichtbij was. Ik wilde mij omdraaien, maar dit ging flink mis. Ik weet niet hoe maar tijdens het omdraaien hoorde en voelde ik een ‘knak’ en wist ik dat het goed mis was. Mijn scheenbeen was gebroken. Volgende week hoop ik weer te kunnen trainen, maar het is nog niet helemaal duidelijk wanneer ik weer wedstrijden kan spelen. Ik richt mij nu op de start van de competitie, dus die hoop ik te halen. Ik baal als een stekker, natuurlijk."

Hoe zit het met je vroegere ambitie om profvoetballer te worden?
"Uiteindelijk wil ik op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Het lijkt mij in ieder geval leuk om ooit in de Topklasse uit mogen komen. Van daaruit zou ik dan zomaar eens in het betaalde voetbal kunnen belanden. Doordat ik na mijn RBC-periode niet naar een andere betaald voetbalclub ging, heb ik een tijd stilgestaan. Achteraf is dat jammer."

"Gelukkig kan ik in een talentvol team laten zien wat ik in mijn mars heb. Het is een ploeg die zich wil ontwikkelen en voor de punten wil werken. Bovendien is De Nijs een trainer van wie je als speler veel kunt leren. Ik heb zin in het nieuwe seizoen!"

Woonplaats: Tholen
Leeftijd: 19
Positie: Middenveld (kan op meerdere posities uit de voeten)
Vorige clubs: Tholense Boys, RBC, MOC '17
Favoriete club: Liefhebber van het spelletje
Opleiding: Sport en bewegingseducatie (1e jaar afgerond) in Vlissingen
 

 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een spannende wedstrijd in Dordrecht die eindigde in opnieuw een penaltyserie heeft Tholense Boys zich op beheerste wijze verzekerd… Meer >
 
Nog maar één wedstrijd en dan is het seizoen hoe dan ook afgelopen. Zaterdag speelt ons eerste elftal namelijk de finale in de… Meer >
 

Voetbaldames gezocht

22 mei 2018
  Wij zijn op zoek naar je ter versterking van ons damesvoetbal elftal   Tholense Boys en WHS werken samen op het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven