Nieuws

Trainingsweekend TB1 en TB2

16 augustus 2015
www.tholenseboys.nl
Afgelopen weekend stond er voor ons 1e en 2e Elftal een trainingsweekend op het programma. Trainer Erwin de Nijs had hier goede ervaring mee opgedaan bij zijn vorige club en had de wens om zoiets ook bij Tholense Boys voor elkaar te krijgen. Er werden sponsoren bereid gevonden om 1 en ander te faciliteren en zodoende is de hele selectie afgelopen vrijdag afgereisd naar Soest waar de Stayokay het "vakantie-adres" werd. 

Vrijdag - trainingsdag

Vakantie werd het zeker niet want er stonden op de vrijdag 2 trainingen op het programma dus er moest gewerkt worden, en hard !
Natuurlijk was er ook ruimte voor ontspanning, want teambuilding is dan natuurlijk ook een belangrijk aspect bij zo'n evenement.
Zo was er een BBQ en een pokernight voor de spelers (en een sponsor (Ad) die zijn naam eer aan deed, want die kon helemaal niet pokeren).
Daarnaast werd het tactisch inzicht op de proef gesteld van de technische staf bij een sessie Jenga waarbij het spel op het scherpst van de snede werd gespeeld (zie foto's)
Onder grote druk (toeziend oog van de gehele selectie) moesten onze trainers de juiste beslissingen nemen om het elftal (lees gebouw) overeind te houden, ze zijn tot grote hoogte gekomen dus dat belooft voor de toekomst haha
Rond een uur of 12 werden de slaapplaatsen opgezocht, waar sponsor Leen nog een trucje had wat voor grote hilariteit zorgde, maar hiervan zijn helaas geen foto's.

Zaterdag - wedstrijddag

Op zaterdag stonden de wedstrijden gepland met SO Soest, onze gastheer met een prachtig sportpark, waar we ook onze trainingen mochten afwerken.
Maar eerst was er nog een ontbijt en een fijne boswandeling in de prachtige omgeving, gevolgd door 1-op-1 gesprekjes tussen spelers en trainers waarin de bedoelingen voor het nieuwe seizoen werden aangegeven.

We gingen naar het sportpark waar het eerst de was beurt aan ons 2e elftal om het op te nemen tegen SO Soest 2. Leuke gelijkopgaande wedstrijd die uiteindelijk resulteerde in een 2-1 nederlaag voor onze boys. Er waren kansen genoeg om er een overwinning uit te slepen maar het vizier stond soms niet zo scherp en de tegendoelpunten werden iets te gemakkelijk weg gegeven maar desondanks een nuttig oefenpotje.

Daarna was het de beurt aan ons 1e Elftal die in SO Soest 1 een tegenstander zouden treffen met een 1e klas zondagclub met ambities, een goed technisch en fysiek sterk team, zou blijken.
Want inderdaad ging SO Soest vanaf het begin in de aanval en was het goed om te zien waaraan bij ons de laatste weken al is gebouwd, een sterke organisatie achterin met duidelijke afspraken.
We konden de aanvallen pareren en met scherpe counters eruit komen. Nadat Soest op voorsprong was gekomen waren het juist deze snelle counters die een voorsprong opleverde, maar net voor rust wist SO Soest toch nog de gelijkmaker op het scorebord te zetten, 2-2 ruststand, een vermakelijke wedstrijd waarin we goed meevoetbalden.
Na de rust werd SO Soest sterker en werd het krachtsverschil duidelijker. TB moest zich beperken tot verdedigen maar konden niet voorkomen dat Soest uitliep naar 4-2. Dave den Boef maakt vervolgens zijn 3e doelpunt en zodoende werd het 4-3, direct gevolgd door 5-3 voor Soest en dit werd tevens de eindstand, een zware wedstrijd maar een nuttige oefenpot.

En weer naar huis

De bus werd na de nodige versnaperingen weer opgezocht en de eindconclusie was unaniem dat dit een geweldige happening was waarbij hard werken en ontspanning hand in hand gingen. 
Het plezier, de goede onderlinge verstandhouding, de prima oefenwedstrijden, het was allemaal aanwezig. 
De technische staf heeft zodoende weer informatie waar ze staan en waar nog aan gewerkt moet worden want verbeterpunten zijn er natuurlijk ook genoeg.

We willen Ad Gladdines en Leen Ottevanger bedanken die namens de nieuw te vormen sponsorclub (die dit weekend hebben mogelijk gemaakt) aanwezig waren. Wordt zeer gewaardeerd !

namens het Bestuur
John Nieuwkoop


 
 

www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl
www.tholenseboys.nl

 
Beste ouders en verzorgers,   Gisterenavond zijn wij allen getuige geweest van een dringende oproep van onze minister… Meer >
 
Beste Leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, supporters en sponsoren,   In navolging van het profvoetbal zijn ook alle… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een korte pauze van twee weken, mogen we aanstaande zaterdag weer het veld betreden. Tholense Boys speelt dan thuis tegen De… Meer >
 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven