Nieuws

Vijf vragen aan Auke Bovenberg

17 september 2015
www.tholenseboys.nl

Het is niet de eerste keer dat Auke Bovenberg (21) in het geel-zwart de aanvoerdersband draagt. Wel is hij voor het eerst de vaste aanvoerder van Tholense Boys. Hij beantwoordt vijf vragen.


 

Hoe kijk je terug op de uitwedstrijd bij Kogelvangers (1-2 winst)?

“De eerste helft was redelijk tot goed. In de tweede helft kwam het aan op strijd. Dat ging ten koste van ons spel. Het was echt knokken voor de punten. Een typische derde klasse-wedstrijd, zeg maar. Des te mooier is het dat we aan het einde met drie punten terug naar Tholen gingen.”

 

Ga je met een ander gevoel het veld op nu je de aanvoerdersband draagt?

“Nee, hoor. Ik ben in het verleden vaker aanvoerder geweest, dus ik weet wat er van mij gevraagd wordt. Dat neemt niet weg dat ik trots ben. Ik ben nu toch het verlengstuk van de trainer. Het is fijn om dat vertrouwen te krijgen, zeker na een jaar waarin ik met een blessure lang aan de kant stond.”

 

Aan welk zwakke punt moet de komende weken nog gewerkt worden?

“Ik vind wel dat we effectiever met onze kansen moeten omgaan. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Daarnaast werd in de tweede helft duidelijk dat we conditioneel nog wat tekort komen. Maar de competitie is nog maar net begonnen.”

 

Trainer Erwin de Nijs wil dat de oude Tholense Boys-cultuur terugkeert. Begrijp je wat hij daarmee bedoelt?

“Ik begrijp wat hij daarmee bedoelt. De focus moet weer op voetbal komen te liggen. We moeten als team serieus met voetbal bezig zijn. Daarom is het fijn dat de trainer duidelijk is en weet welke kant hij op wil met onze groep. Het trainingsweekend in Soest (voorafgaand aan dit seizoen, red.) heeft ons ook goed gedaan. De koppies staan dezelfde kant op.”

 

Veel tegenstanders zijn onbekende clubs voor jullie. Vind je dat lastig?

“Het klopt dat veel tegenstanders in onze competitie voor ons onbekend zijn. Maar we moeten dan ook vooral met onszelf bezig zijn. Als we weten waar we naartoe willen, hoeven we niet teveel naar de tegenstander te kijken. Het analyseren van de tegenstander kunnen we dan ook aan de trainer over laten.”

 

Tholense Boys speelt aanstaande zaterdag om 15:00 uur thuis tegen WFB uit Ouddorp. De rood-witten zijn na een 4-5 zege bij Den Bommel en 0-0 tegen Rimboe nog ongeslagen. Tholense Boys begon met een ongelukkige thuisnederlaag tegen Duiveland (3-4) en pakte afgelopen zaterdag de eerste punten bij Kogelvangers door met 1-2 te winnen.


 
Beste ouders en verzorgers,   Gisterenavond zijn wij allen getuige geweest van een dringende oproep van onze minister… Meer >
 
Beste Leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, supporters en sponsoren,   In navolging van het profvoetbal zijn ook alle… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een korte pauze van twee weken, mogen we aanstaande zaterdag weer het veld betreden. Tholense Boys speelt dan thuis tegen De… Meer >
 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven