Nieuws

Jeanot ten Bloemendal: “Dit is fantastisch”

16 mei 2016
www.tholenseboys.nl
Niet alleen in Eindhoven, maar ook in Tholen is een kampioensfeest gevierd. De C2 vierde na een 2-3 overwinning bij Schijf groot feest. De eerste plaats is een feit. “Dit is fantastisch,” zegt trainer Jeanot ten Bloemendal.

De laatste speeldag in de competitie van de junioren was vergelijkbaar met de spanning die Ajax- en PSV-supporters tijdens het slot van de Eredivisie ervoeren. De vijfdeklasser streed tot de laatste minuut met Halsteren C3 om de titel. De Brabanders wonnen hun laatste wedstrijd en dus was een overwinning voor Tholense Boys noodzakelijk om feest te kunnen vieren.

 

Jeanot laat weten dat er echt een kampioenswedstrijd van werd gemaakt. “In de spelersbus van Tholense Boys gingen we op weg naar Schijf. Erg leuk. Er kwamen ook veel ouders kijken. Om de kampioenssfeer te vergroten was er een spandoek gemaakt en is er vuurwerk gekocht. Het was spannend tot de laatste minuut. Schijf had in de slotfase nog een grote kans om gelijk te maken, maar onze keeper voorkwam dat de bal het doel in ging.”

 

Teambuilding

De C2 speelde in het seizoen 2015-2016 twee halve competities. In het eerste half jaar eindigde het team op de achtste positie. “In de eerste seizoenshelft heeft deze groep aan elkaar moeten wennen. Langzamerhand werd het team steeds meer een eenheid. Ze wisten elkaar steeds beter te vinden. Ze komen met plezier naar de trainingen en wedstrijden. Uiteindelijk is dat het belangrijkste.”

 

Tijdens het seizoen is hard gewerkt aan teambuilding. “Zo hebben we onder andere een dropping georganiseerd. De C2 werd verdeeld in kleine teams, waarna de groepen op verschillende plekken in Tholen werden neergezet. Door middel van opdrachen konden ze punten verdienen.” Jeanot is ervan overtuigd dat dit heeft bijgedragen aan de onderlinge eenheid.

 

Jeanot leidde samen met Michael Lagendijk de trainingen en wedstrijden. Charel Lagendijk was als vlagger aan de C2 verbonden. Angela Keur leverde als leidster buiten het veld haar bijdrage. “Ik ben nooit eerder kampioen geworden, dus dit is fantastisch om mee te maken,” laat Jeanot weten. Als fan van landskampioen PSV beleeft de trainer gouden tijden.

 

Na de kampioenswedstrijd ging het team op de foto en nam het een bos bloemen in ontvangst. “We zijn ook nog toegesproken door mensen van de club. Het eerste elftal van Tholense Boys heeft voor ons geklapt en ook trainer Erwin de Nijs heeft onze jongens gefeliciteerd.”

 

Zoals het er nu naar uitziet speelt Tholense Boys C2 komend seizoen een klasse hoger.


 
Beste ouders en verzorgers,   Gisterenavond zijn wij allen getuige geweest van een dringende oproep van onze minister… Meer >
 
Beste Leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, supporters en sponsoren,   In navolging van het profvoetbal zijn ook alle… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een korte pauze van twee weken, mogen we aanstaande zaterdag weer het veld betreden. Tholense Boys speelt dan thuis tegen De… Meer >
 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven