Nieuws

De draad weer oppakken

02 maart 2017 door Patrick Simons
www.tholenseboys.nl

Na een week rust en carnaval, wordt er aanstaande zaterdag gewoon weer gevoetbald. De inhaalwedstrijd tegen de Fendert staat op het programma. Deze wedstrijd zou eigenlijk drie weken geleden gespeeld worden. Toen was het echter sneeuw dat roet in het eten gooide. Na het verlies tegen Zwaluwe telt er tegen de Fendert maar één ding: winnen. Gezien de ranglijst is de Fendert geen al te lastige tegenstander, maar in het verleden zijn ze meer dan eens een struikelblok geweest voor de geel-zwarten.


Kraker tegen Zwaluwe

Afgelopen zaterdag werd er niet gevoetbald vanwege carnaval. De week daarvoor speelde de boys de topper tegen medekoploper Zwaluwe. Het liep uit op een echte vechtwedstrijd waarin we uiteindelijk me lege handen achter bleven. Na een 1-0 achterstand, herstelde Tholense Boys zich goed dankzij een fantastisch doelpunt van Auke. Lang duurde de vreugde echter niet. Terwijl aan de kant nog werd gejuicht, floot de scheidsrechter aan de andere kant al voor een penalty. Deze werd er onberispelijk ingeschoten. De geel-zwarten slaagden er vervolgens niet meer in om te scoren, waardoor deze wedstrijd verloren ging. Gelukkig waren de uitslagen op de andere velden gunstig, waardoor we nog steeds behoorlijk stevig op de tweede plaats staan met een achterstand van drie punten op Zwaluwe. Het is zaak om de komende wedstrijden te blijven winnen en te hopen op een foutje van Zwaluwe.

 

Slechte herinneringen

De Fendert komt zaterdag in bezoek en er moet simpelweg gewonnen worden als we mee willen blijven doen om het kampioenschap. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. In het verleden is namelijk gebleken dat dit altijd een lastige tegenstander is voor Tholense Boys. Zo kwamen we in de uitwedstrijd dit seizoen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. En verloren we vorig jaar zelfs beide ontmoetingen van de tegenstander van aankomende zaterdag. In die twee ontmoetingen wisten de geel-zwarten zelfs niet tot scoren te komen. We mogen dus zeker niet van een eenvoudige wedstrijd spreken aankomende zaterdag.  Om in ieder geval in het spoor van Zwaluwe te blijven én om de achtervolgende ploegen achter ons te laten, is een winstpartij echter wel zo lekker. We mogen dan ook opnieuw een aanvallend Tholense Boys verwachten dat vanaf het beginsignaal vol voor de winst zal gaan.

 

Ultieme doel

Het ultieme doel van dit seizoen is natuurlijk promotie naar de Tweede Klasse. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als de geel-zwarten erin slagen om dit doel rechtstreeks te bereiken door kampioen te worden. Hoewel de weg nog ontzettend lang is, liggen we in ieder geval op koers om serieus mee te doen om de titel in de Derde Klasse B. Dan zullen we echter wel moeten blijven winnen en vooral thuis is het van groot belang om de punten binnen te harken. Bovendien is het na twee nederlagen en een gelijkspel tegen de Fendert hoog tijd dat we van deze ploeg weten te winnen en aanstaande zaterdag op de Bent is daar een uitstekend moment voor.

 

Welkom!

Ook aanstaande zaterdag is jong en oud natuurlijk weer van harte uitgenodigd om ons eerste elftal te komen aanmoedigen tegen de Fendert. De wedstrijd zal om 15.00 uur starten en staat onder leiding van Dhr. M.H.A.M Klerks. De balsponsor van deze week is Elenbaas carrosserie uit Poortvliet. Voorafgaand aan deze wedstrijd spelen overigens de tweede elftallen van beide clubs tegen elkaar. Deze wedstrijd start om 12:30 uur. Ook hierbij zijn u en jij van harte welkom! Kun je niet bij de wedstrijden aanwezig zijn? Volg dan ons liveverslag via het Twitter en Facebook account van Tholense Boys!


 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een spannende wedstrijd in Dordrecht die eindigde in opnieuw een penaltyserie heeft Tholense Boys zich op beheerste wijze verzekerd… Meer >
 
Nog maar één wedstrijd en dan is het seizoen hoe dan ook afgelopen. Zaterdag speelt ons eerste elftal namelijk de finale in de… Meer >
 

Voetbaldames gezocht

22 mei 2018
  Wij zijn op zoek naar je ter versterking van ons damesvoetbal elftal   Tholense Boys en WHS werken samen op het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven