Nieuws

Laatste competitiewedstrijd!

03 mei 2017 door Patrick Simons
www.tholenseboys.nl
Aanstaande zaterdag staat alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. We nemen het in Dongen op tegen Olympia 60, dat een sterke tweede seizoenshelft speelt. Omdat de ploeg zichzelf ook nog kan plaatsen voor de nacompetitie zullen we de punten zeker niet cadeau krijgen. Na de overwinning op Duiveland van afgelopen zaterdag, rest ons nog deze ene wedstrijd om minstens een beslissingswedstrijd om het kampioenschap af te dwingen. Als we er in slagen om te winnen en Zwaluwe morst uit tegen NOAD 67 punten, kunnen we zelfs direct al het kampioenschap vieren. Zo ver is het echter nog lang niet, dus laten we onszelf vooral eerst focussen op onze eigen wedstrijd!

Overwinning op Duiveland
Afgelopen zaterdag werd onder een geweldige sfeer afgetrapt op de Bent tegen Duiveland. De supporters hadden voor deze laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen flink uitgepakt en onder begeleiding van vuurwerk, gele rookwalmen én een zee aan vlaggen werd het veld door beide elftallen betreden. Tholense Boys begon sterk aan de wedstrijd, maar ondanks enkele grote kansen ging de bal er in de eerste helft niet in. Ook Duiveland kreeg in de eerste 45 minuten prima kansen, maar had evenals Tholense Boys moeite om het net te vinden. Na rust ging het snel voor de geel-zwarten. Een vrije trap van Dave werd door de keeper van Duiveland niet goed verwerkt en Youri was er als de kippen bij om de score te openen. Nog geen minuut later was het opnieuw Youri die wist te scoren waardoor we op een 2-0 voorsprong kwamen. Door doelpunten van Dave en Niels werd de score nog verder uitgebreid en stond uiteindelijk de 4-0 einduitslag op het bord. Zwaluwe won op eigen veld van Kogelvangers waardoor het tot de laatste wedstrijd spannend blijft in de derde klasse B. Overigens heeft CTV Zeeland de wedstrijd tegen Duiveland gefilmd en een prachtige samenvatting gemaakt. Deze vind je hier!

Uitwedstrijd in Dongen
De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen spelen we in Dongen, tegen een gevreesde tegenstander. Olympia 60 liet in de heenwedstrijd al zien dat ze uitstekend kunnen voetballen en een zeer lastige horde vormen. Op de Bent werd er ternauwerdnood met 1-0 gewonnen ondanks het feit dat we met een man meer speelden. Niet toevalligerwijs was het ook toen een centrale verdediger die utieindelijk voor de winst zorgde. Raymond scoorde zo'n tien minuten voor tijd de beslissende treffer. Olympia 60 is de tweede helft van het seizoen bovendien uitstekend in vorm. De ploeg verloor van de laatste tien wedstrijden er slechts 2, waaronder de thuiswedstrijd tegen Zwaluwe.  In Dongen is het sowieso lastig winnen, aangezien er dit seizoen slechts drie ploegen in de competitie uit wisten te winnen van Olympia 60. We kunnen onze borst dus nat maken, al weten we wat er op het spel staat en dus kan ook Olympia zich klaar maken voor een tegenstander die tot op de tanden toe bewapend is en zeer gemotiveerd om de wedstrijd te winnen. Het belooft in ieder geval een spannende strijd te worden waarbij de inzet ontzettend hoog is!

De scenario's
Natuurlijk bestaat de mogelijkheid dat we kampioen worden aanstaande zaterdag. Er zijn zes verschillende scenario's mogelijk voor Tholense Boys:
  1. We winnen van Olympia 60 en Zwaluwe verspeelt punten tegen NOAD 67. In dat geval zijn we direct kampioen én gepromoveerd naar de Tweede Klasse
  2. We spelen gelijk tegen Olympia 60 en Zwaluwe verliest van NOAD 67. Ook in dat geval kunnen we het kampioenschap vieren.
  3. Wij verliezen van Olympia 60 en Zwaluwe wint. Zwaluwe kan dan volgende week eigen huis kampioen worden door minimaal gelijk te spelen.
  4. Wij verliezen van Olympia 60 en Zwaluwe speelt gelijk. In dat geval kan Zwaluwe volgende week kampioen worden door te winnen. Spelen ze gelijk,zijn wij alsnog kampioen.
  5. Wij spelen gelijk tegen Olympia 60 en Zwaluwe wint. Zwaluwe kan dan volgende week kampioen worden door te winnen. Als ze gelijk spelen volgt een beslissingswedstrijd.
  6. We winnen allebei, spelen allebei gelijk of verliezen allebei. Zwaluwe moet dan volgende week winnen om een beslissingswedstrijd af te dwingen.

Steunt u ons?
Ook tijdens uitwedstrijden kan ons eerste elftal altijd rekenen op overweldigende steun van de supporters.We verwachten en hopen dan ook dat u en jij aanstaande zaterdag weer in grote getale richting Dongen komt. Dit zijn namelijk typisch van die wedstrijden waarin de supporters de geel-zwarten net dat laatste zetje kunnen geven naar de overwinning. De wedstrijd start op 14:30 uur op Sportpark Crispijn en zal onder leiding staan van Dhr. A. L. van Honk.

 
Beste ouders en verzorgers,   Gisterenavond zijn wij allen getuige geweest van een dringende oproep van onze minister… Meer >
 
Beste Leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, supporters en sponsoren,   In navolging van het profvoetbal zijn ook alle… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een korte pauze van twee weken, mogen we aanstaande zaterdag weer het veld betreden. Tholense Boys speelt dan thuis tegen De… Meer >
 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven