Nieuws

Aanleg kunstgrasveld op hoofdveld 2

01 oktober 2014
www.tholenseboys.nl
HET IS ZO VER!
 
Nadat we ruim 11 jaar geleden bij de gemeente aandacht gevraagd hebben voor ons groeiend tekort aan voldoende wedstrijd- en trainingsaccommodatie op ons huidige sportcomplex gaat MAANDAG 6 OKTOBER A.S. de eerste fase van de uitbreiding/renovatie van ons sportpark De Bent van start met de aanleg van een kunstgrasveld met (wedstrijd)verlichting op het 2e hoofdveld.
Deze werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door aannemer TopGrass uit Sint Oedenrode.
De aanleg van een kunstgrasveld stond hoog op ons wensenlijstje omdat we daarmee op de eerste plaats ons tekort aan een goede en volwaardige trainingsaccommodatie alsmede een wedstrijdaccommodatie met verlichting die ook bij minder goede weersomstandigheden en/of in de avonduren gebruikt kan worden voor een (groot) deel kunnen oplossen.
Realisering van dit kunstgrasveld is de eerste fase van Masterplan Tholen. (onderdeel sport).
De 2e fase voor onze vereniging bestaat uit de aanleg van een 3e hoofdveld (mogelijk op de locatie van het oude gymnastieklokaal en een of meerdere (basis)scholen). De 2e fase staat gepland voor het jaar 2017, eerst nadat een oplossing is bewerkstelligd voor vervangende schoolruimte.
Als bestuur zijn we natuurlijk bijzonder ingenomen met de realisering nog dit jaar van dit kunstgrasveld.
De keerzijde is dat voor de komende 6 (als de weersomstandigheden gunstig zijn) tot 10 weken, die met de aanleg van dit veld gemoeid zijn, er veel overlast zal ontstaan op en rondom sportpark De Bent.
 
Met een aantal vrijwilligers binnen onze vereniging die met regelmaat op het sportcomplex vertoeven hopen we echter alles zo goed en soepel mogelijk in de juiste banen te leiden.
Niet alleen worden we in die periode beperkt in onze mogelijkheden om te kunnen trainen omdat een klein stukje van het trainingsveld nodig is voor de aan- en afvoer van grond en materialen, maar ook missen we gedurende die periode een volwaardig hoofdveld, dus moet er gepast en gemeten worden om zo veel mogelijk wedstrijden op de ons ter beschikking staande ruimten te kunnen laten spelen. We ontkomen er echter niet aan dat bepaalde thuiswedstrijden verplaatst zullen moeten worden naar de sportcomplexen van een van onze zustervereniging, b.v. Oud-Vossemeer (v.v. Vosmeer) of Poortvliet (v.v. S.P.S.). Ga hierover dus niet klagen bij onze wedstrijdsecretaris en/of wedstrijdcoordinatoren
Voor de overlast en ongemak vragen wij bij voorbaat uw begrip, maar dit was de enige optie om nog dit jaar over een compleet nieuw kunstgrasveld te kunnen beschikken en gelet op de hoge nood voor wat betreft trainingsaccommodatie en speelveld is naar onze mening haast geboden en hebben we de juiste beslissing genomen om NU nog dit veld aan te leggen.
Let dus goed op de komende weken waar en wanneer uw team moet spelen. (dit zou op tot nu toe ongebruikelijk tijden kunnen zijn).
Via sociale media zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de vordering van de werkzaamheden.
Verder zal op de algemene ledenvergadering van maandag 13 oktober a.s. een verdere toelichting op de aanleg van dit veld gegeven worden en bestaat er vanzelfsprekend gelegenheid om hierover vragen te stellen.
Opgemerkt zij nog dat de Gemeente Tholen opdrachtgever voor dit werk is, maar dat onze vereniging in de personen van Alex Keur en ondergetekende gemachtigd zijn op te treden als directievoerder en toezichthouder bij de realisatie van dit kunstgrasveld.
Nogmaals vragen wij uw begrip voor het ongemak op ons complex en bij het moeten improviseren van tijd en plaats voor wat betreft de thuiswedstrijden.
 
Piet van der Vlies
voorzitter.


 
www.tholenseboys.nl

De competitie gaat beginnen!

21 september 2018
Na het succesvolle afgelopen seizoen, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. En dat biedt meer dan genoeg uitdaging voor… Meer >
 
www.tholenseboys.nl
Na een spannende wedstrijd in Dordrecht die eindigde in opnieuw een penaltyserie heeft Tholense Boys zich op beheerste wijze verzekerd… Meer >
 
Nog maar één wedstrijd en dan is het seizoen hoe dan ook afgelopen. Zaterdag speelt ons eerste elftal namelijk de finale in de… Meer >
 

Voetbaldames gezocht

22 mei 2018
  Wij zijn op zoek naar je ter versterking van ons damesvoetbal elftal   Tholense Boys en WHS werken samen op het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-01-2017 Meer >
 
15-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
26-11-2016 Meer >
 
 
 
10-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-11-2015 Meer >
 
 
29-10-2015 Meer >
 
 
06-10-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-10-2014 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven