Proeftraining

Beste ouder(s)/verzorgers),

Bij vv Tholense Boys bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan een proeftraining. Uw kind mag in totaal 3 keer (gratis) meetrainen zonder lid te hoeven zijn. Aanmelden voor een proeftraining kan via wedstrijdsec.tb@zeelandnet.nl Omdat uw kind geen lid is van onze vereniging (niet aangemeld bij de KNVB) zijn de proeftrainingen wel op eigen risico.

V.V. Tholense Boys werkt niet met een wachtlijst. Dit heeft voor- en nadelen. Uw kind kan instromen wanneer u wilt. Maar pas na de definitieve inschrijving wordt uw kind in een team ingedeeld. De betrokken coördinator bepaalt de indeling en dit weer bepaalt wanneer uw kind aan wedstrijden kan deelnemen (Wanneer het team waarin uw kind wordt ingedeeld zodanig vol is dat nieuwe leden even geduld moeten hebben voor het spelen van wedstrijden).

Wanneer u de trainer hebt laten weten lid te willen worden dan kunt u uw kind aanmelden via de website http://www.tholenseboys.nl/lidworden. De betaling van het lidmaatschap kan alleen maar via een automatische incasso plaatsvinden. U kunt dus niet zelf geld overmaken of contant betalen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van V.V. Tholense Boys

Terug naar boven