Weer niet kunnen winnen van Lepelstraatse Boys

Lepelstr. Boys JO13-1
Tholense Boys JO13-1
01-04-2017
2-1

Scheidsrechter:   Schilt, P. van
Vandaag moesten we weer naar Lepestraatse Boys. We hadden Lepelstraatse Boys ook in de eerste seizoenshelft in de competitie. De vorige uitwedstrijd waren we kansloos ten onder gegaan. In de thuiswedstrijd stond er niks meer op het spel en hebben we nipt verloren.

We begonnen de wedstrijd wel redelijk. Maar we konden in de hele eerste helft eigenlijk geen echte grote kans creëren. Lepelstraatse Boys was de eerste helft gewoon de betere ploeg. Vooral in de duels delfden we het onderspit. En als dan ook simpele passes niet bij een andere speler met een geel-zwart aankomen maak je het jezelf erg moeilijk. Keo heeft dus ook een aantal reddingen moeten maken waardoor we de het lang op 0 – 0 kunnen houden. Vlak voor rust gaat het dan toch mis. De rebound van een schot op de lat van Lepelstraatse Boys wordt door ons niet voldoende weg gewerkt waardoor Lepelstraatse Boys nogmaals kunnen schieten. Dit schot gaat over de grond in de verre hoek in het doel. Op zich is 1 - 0 geen onterechte ruststand.

De tweede helft was veel beter van onze kant. Mede doordat Lepelstraatse Boys hun grote jongens in de tweede helft wisselde konden wij meer met de bal doen. Helaas komen we na 10 minuten in de tweede helft op een 2 – 0 achterstand als een corner van Lepelstraatse Boys in ons doel wordt gekopt.
Gelukkig kunnen we binnen 3 minuten ons eerste doelpunt maken. Na een goeie actie van Koen schiet hij de 2 – 1 binnen. Vanaf dat moment, met nog een kwartier op de klok, beginnen we ook te geloven dat we de gelijkmaker kunnen maken. Helaas krijgen we de bal er niet in, maar we hebben voldoende kansen gecreëerd waaruit we eventueel hadden kunnen scoren.

Al met al kunnen we tevreden terug kijken op deze wedstrijd.
Hopelijk kunnen we deze vorm de komende wedstrijden volhouden en worden we ‘the best of the rest’ achter Lepelstraatse Boys en DEVO.
 

Verslagen

Terug naar boven