Sportieve revanche

Tholense Boys JO13-1
Moerse Boys JO13-1
08-04-2017
7-5

Vandaag moesten we weer tegen Moerse Boys. De eerste wedstrijd tegen Moerse Boys was met 6 – 2 verloren gegaan, maar volgens ons wat dat zwaar onterecht. Vandaag kregen we de kans om dat te bewijzen. Helaas was precies vandaag ook het kamp weekend van ‘Club’ waardoor Luuk Atres, Luuk Nijsse en Jari er vandaag niet bij konden zijn. Daar kwam de blessure van Lucas Boudou nog bij waardoor we maar met 10 eigen spelers waren. Gelukkig konden we Rohit en Nathan van de JO13-2 lenen.

We begonnen vandaag met een 4-3-3 opstelling waardoor we in de aanval met voldoende mensen voor het doel zouden zijn om te scoren. Helaas moeten we in de 2e minuut al een tegendoelpunt incasseren waardoor we ons terug in de wedstrijd moeten vechten. Tien minuten later maakt Sam de gelijkmaker als hij met een goede steekpass diep wordt gestuurd. In de 20e minuut stuurt Brandon Tommy weg met een steekbal. Tommy schiet de bal prima in het doel waardoor we terecht op een 2 – 1 voorsprong komen. Twee minuten later maakt Rohit de 3 – 1 als hij over links een paar prima acties maakt. Via een 1-2 met de tegenstander krijgt Rohit de bal in kansrijke positie terug en scoort. Vijf minuten voor de rust maakt Moerse Boys nog de 3 – 2 waardoor we met een kleine marge de rust in gaan.

Na rust lijken we als snel afstand te nemen van Moerse Boys als Rohit de 4 – 2 scoort. Maar juist dan laten we ons foppen door achterin iets te slap uit te willen verdedigen. Uit twee van deze situaties scoort Moerse Boys waardoor ze terug kunnen komen tot 4 – 4, met nog een kwartier te spelen. Gelukkig maken we in het laatste kwartier nog 3 doelpunten waardoor we vlak voor tijd met een veilige marge van 8 – 4 staan. De doelpunten worden gemaakt door Tommy (5 – 4) en Sam (6 – 4 en 7 – 4). In de laatste minuut scoort Moerse Boys nog waardoor de eindstand op 7 – 5 komt. Een terechte overwinning.
 

Verslagen

Terug naar boven