Lekker potje

ODIO JO13-1
Tholense Boys JO13-1
22-04-2017
2-2

ODIO heeft de laatste wedstrijden goede zaken gedaan. Gewonnen van de nummer 2, DEVO, en gelijk gespeeld tegen koploper Lepelstraatse Boys. We hadden de thuiswedstrijd tegen ODIO met 2 – 1 gewonnen, maar met de wetenschap dat ze de laatste wedstrijden goed bezig waren geweest moesten we op onze hoede zijn.

In het begin van de eerste helft leek het ook wel of we bang waren om aan te vallen en in een counter te lopen. We kwamen niet tot een fatsoenlijke aanval en waren eigenlijk alleen maar aan het verdedigen. Hierdoor kreeg ODIO ook een paar kansen, maar gelukkig stond Keo vandaag een bere-wedstrijd te voetballen. ODIO speelde op randje buitenspel waardoor ze meerdere keren met een doorgebroken speler gevaarlijk konden worden.
Pas na een minuut of tien waren wij ook wakker en begonnen we meer grip op de wedstrijd te krijgen. Iedereen stond lekker te voetballen en met 100% inzet. Daardoor was het voor de toeschouwers ook een leuke wedstrijd om te zien. De eerste helft wordt er niet gescoord, dus gaan we met een stand van 0 – 0 de rust in.

In de tweede helft lijkt de wedstrijd los te komen. Wij beginnen gelijk goed en komen een aantal keer in het doelgebied van ODIO. In de 5e minuut van de 2e helft krijgen wij een penalty als Tommy naar de grond wordt getrokken in het 16-metergebied. Bij de aanloop van Sam gaat de keeper al naar rechts waardoor het voor Sam simpel wordt om te scoren. We staan met 0 – 1 voor. Helaas veroorzaken we 2 minuten later zelf een penalty waardoor ODIO op gelijke hoogte kan komen. Ook de penalty van ODIO wordt benut waardoor we weer gelijk staan; 1 – 1. Het lijkt of we door de gelijkmaker even uit het veld geslagen zijn, want bijna direct na de gelijkmaker scoort ODIO de 2 – 1.
Gelukkig laten de boys de kopjes niet te lang hangen en zetten we vol aan om de gelijkmaker te scoren. In de 42e minuut krijgen we op de rand van de 16 een vrije trap. Tommy neemt de vrije trap voortreffelijk. De bal gaat over de keeper in het doel; we staan weer gelijk 2 – 2.
Na de gelijkmaker wordt de wedstrijd wat rommeliger. Er worden veel overtredingen gemaakt op het middenveld waardoor de snelheid uit de wedstrijd gaat. Het is nog wel spannend omdat we beiden kans hebben op de winnende treffer. Deze komt er niet, we delen de punten vandaag.
 

Verslagen

Terug naar boven