We hebben het geprobeerd...

www.tholenseboys.nl
Tholense Boys JO15-1
SC Kruisland JO15-1
16-09-2017
4 - 7

We waren redelijk voorbereid op de wedstrijd van vandaag. Vorige week hadden we namelijk een oefenwedstrijd gespeeld tegen Kruisland JO15-1. Die ging (terecht) verloren met 6 – 3. Vandaag ging het om onze enige bekerwedstrijd van deze poule. De overige twee teams uit onze poule hadden zich al vroegtijdig terug getrokken.

Omdat we vorige week redelijk overrompeld werden door Kruisland zijn we vandaag voor een behoudendere opstelling gegaan, dus 4-4-2. Door het achterin goed dicht te houden en op het middenveld de spelers te zetten die kunnen verdedigen en snel mee kunnen in een aanval hoopten we Kruisland te kunnen bestrijden. Dat betekende dus dat een hoop spelers op een andere plaats stonden dan gebruikelijk. Keo stond natuurlijk wel gewoon onder de lat ;-)

Helaas komen we in de eerste minuut al direct op een 0 – 1 achterstand. Gelukkig konden we als snel gelijk maken. Dylan scoorde de (op dat moment) terechte 1 – 1. Kort daarna scoorde Rohit de 2 – 1. Na een kwartier spelen komt Kruisland weer terug en scoort de 2 – 2.
Na een minuut of 20 merk je bij ons dat de organisatie een beetje verdwijnt. De verdedigers (Luca, Luuk, Marijn en Sam) sloten niet meer zo snel aan zodat het veld te groot werd voor de middenvelders (Dylan, Rohit, Pieter en Tommy) om alles dicht te lopen. De aanvallers (Jesse en Yoeri, en in de 2e helft ook Ismael) kregen zo ook geen ballen. Hierdoor kwamen we verder onder druk te staan waardoor de 2 – 3 eigenlijk onvermijdelijk leek. In de 33e minuut viel dan ook de 2 – 3, wat ook gelijk de ruststand was.

Na de rust starten we niet zo lekker. Binnen 10 minuten hadden we al twee doelpunten tegen gekregen waardoor we tegen een achterstand van 2 – 5 aan keken. Gelukkig hebben wij de juiste mensen om Rhoit aan te spelen. Hierdoor konden we terug komen tot 4 – 5 (2x Rohit dus). In de laatste 5 minuten van de wedstrijd krijgen we toch nog het deksel op de neus en verliezen we uiteindelijk met 4 – 7.

Al met al hebben we een goeie wedstrijd gevoetbald, maar ze waren gewoon een maatje te groot. Dit was dan voor ons de eerste en gelijk de laatste bekerwedstrijd voor dit seizoen.
 

Verslagen

Terug naar boven