Wordt het zo’n jaar…

SPS JO15-1G
Tholense Boys JO15-1
23-09-2017
3 - 0

SPS had hoofdzakelijk 2e jaars C spelers op het veld. Op zich niks mis mee, maar omdat wij allemaal 1e jaars C zijn, en in een aantal gevallen klein van stuk, was het verschil in lengte van de spelers groot. En dat was in de wedstrijd ook te merken. Duels werden vaak verloren op pure fysieke kracht. We kwamen wel aan voetballen toe, maar hoe dichter we richting het doel van SPS kwamen, hoe fysieker het werd. Iets wat we waarschijnlijk vaker tegen gaan komen dit jaar…

Helaas kwamen we al snel op een 1 – 0 achterstand. SPS had (zo leek het) getraind op aanvallen via het middenveld. In de aanval werd de bal via de aanvaller terug gespeeld naar een middenvelder die direct een steekbal gaf op de aanvallers. Hierdoor werden we in de 17e minuut weer verrast. De ruststand was 2 – 0. Wij hebben eigenlijk geen grote kansen gekregen. We hebben 1 schot op het doel gelost, maar deze kon door de keeper met de voeten worden gekeerd.

Na de rust scoorde SPS weer direct na 2 minuten. En met een 3 – 0 voorsprong hielt SPS het verder voor gezien. Ze zijn nog wel een aantal keer gevaarlijk geweest, maar de drang naar voren was weg waardoor wij meer belbezit kregen en wat meer aan aanvallen toe kwamen. Luca scoorde nog, maar blijkbaar stond Luca buitenspel waardoor het doelpunt werd afgekeurd. De laatste paar minuten krijgen we nog een paar kansen, maar er valt geen doelpunt meer.
 

Verslagen

Terug naar boven