Drie punten en een heerlijk herfstzonnetje

Tholense Boys JO15-1
Roosendaal JO15-5
14-10-2017
4 - 2

Scheidsrechter:   Hof, D. (Ad) van 't
Vanmorgen startten we zonder Brandon (blessure) en Luuk Nijsse (ziek). Gelukkig hebben we er afgelopen week drie nieuwe spelers bij gekregen. Vandaag waren Nabil en Aimen als nieuwelingen ook aanwezig bij de wedstrijd. Door de afwezige spelers moesten we achterin improviseren. De zon was ook van de partij, dus het kon een heerlijke voetbalwedstrijd gaan worden.

De start van de eerste helft was goed van onze kant. We laten Roosendaal eigenlijk niet echt gevaarlijk worden, en zelf hebben we kansen om te scoren. Wat voor de toeschouwers ook leuk is, is dat we regelmatig schitterende combinaties maken. Ons goed spel wordt in de 11e minuut beloond door een treffer van Tommy waardoor we met 1 – 0 voor komen.
In de 22e minuut komt Roosendaal op 1 – 1 omdat we bij het uitverdedigen even wat minder geconcentreerd te werk gaan. Op zich niks aan de hand, want als we zo blijven spelen zoals we nu spelen komen de doelpunten vanzelf.
In de 33e minuut zou Tommy in buitenspel positie de bal gekregen hebben. De vlagger van Roosendaal houdt de vlag gedesideerd omhoog, maar de schiedsrechten negeert dit en laat doorspelen. Tommy maakt een mooie actie en passt de bal Naar Nabil, die simpel kan afronden. Dit levert, natuurlijk, even wat irritatie op aan de kant van Roosendaal. Maar met een stand van 2 – 1 gaan we even later gewoon de rust in. Op weg naar de kleedkamer wordt er her en der nog wat geroepen naar elkaar, maar het blijft allemaal rustig.

Na rust staat Nabil in de spits en Rohit links buiten (dat was in de eerste helft net andersom). In de eerste tien minuten laat Nabil zien een echte spits te zijn, want binnen tien minuten staan we met 4 – 1 voor door 2 doelpunten van Nabil. In de 10e minuut doet Roosendaal nog iets terug en komt op 4 – 2, maar een echte vuist kan Roosendaal niet meer maken. We spelen de tweede helft verder goed uit en houden de 3 punten terecht in Tholen.

Lekker gespeeld vandaag Boys!
 

Verslagen

Terug naar boven