Lastig potje

Tholense Boys JO15-1
Brouwershaven JO15-1
11-11-2017
5 - 3

Scheidsrechter:   Dongen, Johan van
De wedstrijd tegen Brouwershaven JO15-1 was op papier een lastig potje. Brouwershaven had de afgelopen wedstrijden namelijk met ruime cijfers gewonnen.

In het eerste kwartier van de wedstrijd hebben wij wat kleinere kansen. Brouwershaven komt er eigenlijk alleen uit via hun snelle links buiten en hun aanvoerder met countervoetbal. Na 18 minuten schiet de aanvoerder van Brouwershaven van buiten het 16-metergebied de bal buiten bereik van Keo in het doel. En 3 minuten later scoort hun links buiten. Gelukkig kunnen we via Nabil snel daarna op 1 – 2 komen. Helaas scoort Brouwershaven bijna direct na de aftrap de 1 – 3. Vlak voor het einde van de eerste helft wordt Tommy in het strafschopgebied pootje gehaakt. De penalty wordt door Nabil prima binnen geschoten. Met een 2 – 3 achterstand gaan we de rust in.

Na rust beginnen we direct met een doelpunt. Een schot van Nabil wordt door de keeper niet goed verwerkt. Dylan kan met het puntje van zijn schoen de bal in het doel glijden. Het is weer gelijk. In de 12e minuut van de tweede helft scoort Nabil zijn derde van de dag. In de 17e minuut bepaalt Tommy na geklungel achterin bij Brouwershaven de eindstand op 5 – 3. In de laatste 20 minuten komen we niet meer echt aan aanvallen toe en dus neemt de druk van Brouwershaven op onze verdediging toe. De verdedigers kunnen in veel gevallen het gevaar al snel afwenden. Gelukkig redt Keo ons ook een paar keer.

Op zich een goede overwinning waarmee we ons steviger in de top van onze competitie nestelen.
 

Verslagen

Terug naar boven