Knap resultaat

Tholense Boys JO15-1
NOAD'67 JO15-1
25-11-2017
3 - 1

Scheidsrechter:   Brugman, Ben
NOAD ’67 was vorige week verantwoordelijk voor het eerste puntverlies van koploper SPS. Vandaag kwam NOAD ’67 naar Tholen om daar hetzelfde te proberen. In de eerste helft was duidelijk zichtbaar dat NOAD ’67 kwam om te winnen. De werd een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. De eerste helft was duidelijk voor NOAD ’67. Ze kregen niet veel uitgespeelde kansen (wij ook niet overigens), maar ze waren wel de bovenliggende partij. De oorzaak hiervan was, zoals zo vaak, het middenveld. Wij lieten het daar gebeuren dat NOAD ’67 daar een mannetje over had waardoor we op het middenveld vaak de slag verloren. Na een kwartier scoort NOAD ’67 uit een hoekschop de op dat moment terechte 0 – 1. Wij kunnen eigenlijk niet echt een vuist maken en een doelpunt maken.

In de tweede helft was het compleet omgekeerd. NOAD ’67 kon eigenlijk niet meer laten zien wat ze in de eerste helft lieten zien. NOAD ’67 heeft in de tweede helft eigenlijk geen fatsoenlijke kans gehad. Wij daarentegen kregen wel kansen. Na vijf minuten scoort Pieter de 1 – 1 van ruim buiten de 16. De bal valt redelijk steil naar beneden en valt in de rechter bovenhoek in het doel. Keeper zag er niet helemaal goed uit bij dit doelpunt, maar dat geeft voor ons niet. Na bijna 20 minuten schiet Rohit ons op voorsprong door een bal van links in de verre hoek voorbij de keeper van NOAD ’67 te schieten; 2 – 1. Vlak voor tijd maakt Nabil een einde aan de hoop op een punt voor NOAD ’67. Hij scoort, na eerst tegen de keeper te hebben geschoten, in de rebound de 3 – 1.

Afgezien van het feit dat we blij zijn met de 3 punten was een gelijkspel misschien eerlijker geweest. Maar voetbal is niet altijd eerlijk ;-)
 

Verslagen

Terug naar boven