Kampioen!!!

www.tholenseboys.nl
Tholense Boys JO15-1
Duiveland JO15-1
16-12-2017
9 - 0

Scheidsrechter:   Brugman, Ben
Nadat de wedstrijd tegen Duiveland vorige week vanwege een slecht veld was afgelast moesten we vandaag inhalen op kunstgras. We begonnen goed met een doelpunt in de eerste minuut van Rohit; 1 – 0. Daarna viel het bij eens een beetje tegen. We speelden met vlagen erg rommelig waardoor we Duiveland het gevoel gaven dat er vandaag wat te halen viel. In de laatste 10 minuten van de eerste helft scoorde Nabil twee keer en Aimen ook nog één keer waardoor we met een veilige marge van 4 – 0 de rust in gingen.

Na de rust pakte we de gelukkig het niveau van de laatste 10 minuten van de eerste helft weer op. Duiveland is in de tweede helft eigenlijk niet fatsoenlijk tot een aanval gekomen. Wij scoren er de tweede helft wel lustig op los. Rohit, Pieter en Aimen scoren allemaal een doelpunt. Nabil scoort er in de tweede helft nog twee. Hierdoor winnen we de wedstrijd overtuigend met 9 – 0.

En met deze 3 punten zijn we de terecht kampioen van dit seizoen. Alleen de eerste wedstrijd tegen SPS verloren. De rest van de wedstrijden zijn daarna allemaal gewonnen. Gefeliciteerd boys!

Na de wedstrijd zijn we in de bestuurskamer gehuldigd en toegesproken door Martin Tilman (voorzitter). Na het in ontvangst nemen van de medailles en bloemen hebben we in de kantine genoten van friet met een snack en drinken. Bedankt Tholense Boys!

Volgend jaar zullen we hoger worden ingedeeld waardoor we het hopelijk lastiger zullen gaan krijgen.
 

Verslagen

Terug naar boven